Amestecate Video

It’s Show Time

Aseara am fost la Antena 2, in emisiunea Oanei Mares, It’s Show Time. Foaaaarte draguta… Oana.

Am aproximat eu cam ce se intampla acolo, dar nu aveam de unde sa ghicesc cam cate tone de tabloid compun emisia… asa ca nu am fost in cea mai buna forma. Nici Bianca Dragusanu, nici Simona Sensual si nici Marioara Zavoranu nu sunt pe lista mea de prioritati zilnice. Emisiunea mea de la radio traieste tocmai din evitarea unor subiecte cu genul acesta de personaje. Habar nu am daca gresesc sau nu, dar raman la parearea ca nu-mi sta deloc bine in genul asta de aparitii, mai ales ca nu e frumos sa vorbesti despre persoane pe care nici macar nu le cunosti personal. Mi-ar fi fost mult mai simplu sa sa-i barfesc pe Holograf, Vunk sau Vama. Poate gresesc, dar asta simt. Oana a fost draguta si a ramas ca ne mai vedem… in emisiune. πŸ™‚ KEEP IN TOUCH!

Daca doriti sa revedeti…

7 thoughts on “It’s Show Time

 1. asa ceva nu se poate rata :-))
  esti dragutz,ai carisma,poate te vedem mai des la tv πŸ˜‰ dar ,please, Nu in emisiuni de genul asta!!! πŸ˜€

 2. Mi-a trebuit multa rabdare sa urmaresc emisiunea…si a fost pentru a doua oara(prima oara,cand a fost Bogdan Miu)…
  Ma bucur ca asta simti,ca locul tau n-a fost acolo…chiar s-a vazut! πŸ™‚

 3. Am vazut putin,din pacate,sau fericire?? Erai in plop si plopul in aer πŸ˜›
  E limpede,pe decizia de pensie va fi scris RADIOOOOO!

  Sa nu ramai suparat,o sa spun ca ai fost ok! :)Si lasand glumele deoparte,esti un om de calitate,noi stim.In ceea ce priveste aparitia tv,nu trebuie sa mergi chiar oriunde!

 4. mie imi placi oricum πŸ™‚ si la radio si la tv πŸ™‚ la Topping mi-ai placut mai mult,erai pe subiect,ca sa zic asa πŸ™‚ Succes,oriunde te vei afla pana la pensie(vb Dianei) πŸ˜€

 5. George..esti super tare pt ceea ce faci. Ascult Europa Fm mereu, oricand si oriunde. E a doua oara cand te vad la Tv si sper ca mai des. Mult succes!!! EUROPA FM(Europa Express) the beeeeeeeeesssssssstttt!!!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *