Amestecate, Radio

Intern la Europa FM

Cand m-am apucat de scris despre posibilitatea unui internship la Europa FM habar nu avem ca voi primi zeci de mesaje. Nu credeam ca sunt atat de multi tineri (majoritatea) care sa-si doreasca sa vada ce se intampla dincolo de microfoane intr-un post de radio ca Europa FM. Sunt super happy pentru ca cele scrise mai sus sunt adevarate, dar suparat ca nu am putut alege mai mult de un intern (asa cum am promis), desi ar fi putut fi doi sau mai multi candidati care meritau cel putin cat castigatorul un loc printre cei ce trimit in aer zi de zi programele Europa FM.

Am avut un weekend plin, cu lectura de la ascultatori Europa FM:

Trebuie sa recunosc ca am invatat foarte multe lucruri despre muzica alaturi de voi si pentru asta trebuie sa va multumesc! Acum, desi am crescut si s-au schimbat foarte multe lucruri in viata mea, unul a ramas la fel: pasiunea pentru muzica. Oriunde ma duc, cu oricine ma imprietenesc, sunt cunoscut drept baiatul cu muzica buna, si nu de putine ori cand am prins statia de amplificare libera in facultate mi-am distrat colegii cu un program muzical variat. (Alex Avram)

Povestea mea incepe acum 8-9 ani cand am inceput sa ascult Pasarea Colibri. Asa l-am descoperit pe Florian Pittis si de la el am prins drag pentru poezie. Mai tarziu, hobby-ul meu pentru poezie, radio si teatru s-a transformat in ceva mai temeinic. Incurajat de persoanele care imi spuneau, mai in gluma, mai in serios, ca am o voce foarte buna pentru radio sau teatru, si ca peste ani o sa-i iau locul lui Pittis la Teleenciclopedia, am decis ca e timpul sa iau mai mult in considerare pasiunile mele. (Dragos Deagomir)

Mulți colegi îmi spuneau că, pentru a ajunge la București, la un radio național trebuie să ai o pila pe undeva pusă, o intervenție, sau cel puțin pe cineva care cunoaste pe cineva din interior. Nu știu dacă este sau nu așa, însă eu sper ca tu să fii ”pila” mea. (Stefan Lungociu)

Datorită Europa FM am învațat ce înseamnă Michael Jackson, Abba, Celine Dion, Madonna, Depeche Mode si mulți alții. Europa FM va ramane pentru mine Începutul si locul de unde am avut atât de mult de învățat. Europa FM era si va ramane pentru mine aceea lume care ma făcea mereu să evadez! (Bogdan Barbu)

Mi-aș dori foarte mult să fac parte din echipa Europa FM și să învăț de la profesioniști. Vreau să văd cum se face un playlist, care e treaba cu reclamele la radio, cum se fac intro-urile între piese, vreau să știu să zâmbesc mai mult, vreau să știu cum animați publicul, îmi doresc să învăț să creionez imagini din cuvinte. (Mircea Mitrofan)

Mulți jurnaliști pe care îi consider modele în carieră au început la radio și mi-au povestit despre asta cu cel mai mare entuziasm… ceea ce mă face să cred că e un început de drum tare bun. Nu am mai făcut radio până acum și m-aș bucura tare mult să aflu secretele unui post de radio. (Kevin Kirmizigul)

George, ziceam catre nevasta-mea ca tare mi-as dori sa ajung in acest studio de radio sa vad cum se lucreaza, fiind un post profesionist, am ascultat multe posturi de radio, dar toate au muzica mai noua ceea ce mie nu prea imi place, imi place foarte mult muzica mai veche.

Salutare George! Am fost castigator al concursului “Desteptarea de la tine de acasa” emisiune realizata in Afumati-Ilfov. Ar fi un vis devenit realitate sa pot fi alături de voi 30 de zile in realizarea emisiunii “Desteptarea”! Totodată, fără falsa modestie, consider ca am si câteva atuuri: Proba de lucru deja efectuata :))), tracul este un lucru peste care am trecut de mult, un simt al umorului destul de dezvoltat, dupa cum stiti mai cochetez si cu muzica si nu in ultimul rând sunt un fidel ascultător Europa FM. (Vlad Gheorghe)

Daca iti doresti o umbra micuta (1.60), dar vorbareata foc, bucovineanca de fel (deci gatesc bine..:)), cu orizonturi largi, mare consumatoare de Europa FM, atunci e clar, pe mine ma cauti! (Raluca Nastase)

Din ce am citit pasiunea e mare, in special in randul tinerilor. O sa-i rog pe colegii de la Radio 21 sa arunce un ochi pe textele primite si nu e exclus ca o parte din cei care mi-au scris sa primeasca un semn de acolo.

Era sa inchei fara a nominaliza castigatorul. Acesta este Stefan Lungociu, iar in aprilie va face parte din echipa Europa FM. Daca sunteti interesati de radio sau de Europa FM in mod special, va invit din cand in cand pe blog pentru ca Stefan va tine un #jurnaldeintern chiar aici.

Multumesc inca o data pentru participare! Sunt sigur ca totul va fi ok, iar in toamna voi reveni cu o propunere similara.

Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *