Amestecate

Inapoi la treaba

Am trecut cu bine in 2010, anul de la care sunt convins ca fiecare asteapta foarte mult. Vom vedea daca va fi asa. Eu unul voi face totul ca dorinta pusa in noaptea de Revelion sa se indeplineasca, iar de va fi asa voi imparti bucuria cu voi, prietenii mei. Voi v-ati pus o dorinta?
Luni (4ian) revin la radio si impreuna avem tot timpul din lume sa ne ducem dorintele la indeplinire. Va astept pe frecventele Europa FM.

16 thoughts on “Inapoi la treaba

 1. Bine-ai revenit si pe blog!
  Maine-astept programul cu urechile bine ciulite πŸ™‚
  Si inca un an cu tine pe frecventele EFM!

  Eu imi doresc doar sanatate.Si un an la fel de bun ca cel trecut…cat despre avere,ce sa mai zic,banu’ la ban trage….vorba cuiva πŸ˜†

 2. George, anul asta a inceput mai ciudat pt mine. Nu mi-am pus nicio dorinta. Dar in mintea mea mereu vreau sa am parte de sanatate si ajutor de la Dumnezeu ca sa-mi pot duce la bun sfarsit planurile pe timp scurt si mediu, asa ca, sa zicem ca a existat acolo undeva o dorinta.

 3. Chiar daca nu mi-am pus o dorinta ……….sper ca anul 2010 sa fie macar ca cel din 2009. Sa fim sanatosi si sa muncim cu drag. Mai mult decat atat, Efm sa fie la fel de bun ca pana acum. Bucuria e mai mare alaturi de voi. La multi ani prieteni!

  P.S. Voi incerca sa imi pun dorinta la revelionul din 13/14 ianuarie. πŸ™‚ Abia incepem Craciunul pe 7 ianuarie. Again…

 4. Salut George, bine ai revenit. Ciudat, dar la trecerea dintre ani am plans….de bucurie ca am scapat de 2009. Da, mi-am pus o dorinta. Sper sa se implineasca

 5. Da,o dorinta speciala imi pun si eu in preajma Anului Nou pe stil vechi,fiindca atunci e si ziua mea,inchei cu acea ocazie sarbatorile de iarna πŸ™‚

  M-am bucurat ca te-am reauzit in program!Asa mai da
  un inceput de an,nene! πŸ˜€

  Bucurii si fericire tuturor prietenilor,ascultatorilor!!!

 6. Dorinta din 2009 nu mi s-a implinit. A fost o lectie si am invatat sa-mi doresc lucruri realizabile. Sunt convinsa ca cea din 2010 mi se va indeplini, sau cel putin asa sper. Si de ce nu, ramane valabila si cea din 2009, mai stii?!

 7. George, pentru mine 2009 a fost un an bunicel. Am avut ceva realizari. In 2010 ma astept numai la diminuari de salarii si Doamne fereste…restructurari de posturi. In decembrie 2009 au fost deja restructurate un numar de 11 posturi. Deci, ce poate fi mai greu….decat sa ramai fara un job? E un paradox ce se intampla…..unora li se acorda preaviz cu suturi in dos, iar celor din conducere – numiti politic, li se ofera si posturi de executie, in caz de ….. Ramane pe lista emigrarea!!! Asta dorea alesul majoritatii. Si trebuie sa dansam dupa cum ni se canta! 2010 sa fie cel putin ca 2009…..desigur ca imi doresc sa fie unul exceptional, pentru toti!!!
  Va doresc ce imi doresc si mie, numai bine!

 8. Una din dorintele mele pe 2010 este ……. sa vina Depeche Mode in concert. In 2009 nu au ajuns pt ca nu mi-am procurat bilete din timp. :)) Enjoy the silence! Dave……tine neaparat sa dea mana cu fana lui!

 9. ok, am inteles…m-ai facut foarte curioasa:))) si totusi, in cat timp ti s-ar putea indeplini?:)))

 10. bine, bine, nu mai insist, doar ca sper din suflet sa ti se indeplineasca si sa fiu si eu prin preajma cand ne vei anunta:))) Succes!!!

 11. Draga George,sper sa ti se implineasca dorinta!Ceva imi spune ca e legat de extinderea clanului Zafiu.Sper ca in 2010 alter egoul tau Zafiu George de la eur fm sa ne mai faca si alte surprize placute precum J Mraz,T Ferro,Milow sau Emp of the Sun.

 12. An Nou cu dorinte implinite pt toti, va doresc! πŸ™‚
  Eu nu mi-am pus o dorinta anume…doar sa am sanatate! Baiatul meu si-a pus o dorinta…a fost amuzant…ce figura a facut in timp ce isi punea dorinta…cu ochii inchisi…l-am si filmat! πŸ™‚ Sper sa i se indeplineasca dorinta! Nu se spune…nici nu l-am intrebat…aduce ghinion sa spui si altcuiva dorinta,pusa la cumpana dintre ani… πŸ™‚
  ***LA MULTI ANI! ***

 13. La multi ani ! Si-ndeplinirea tuturor dorintelor! Probabil iti doresti un bebe nu? Succes atunci .Succes in toate .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *