Amestecate, Radio

Gata vacanta!

Imagine din prima zi de vacanţă

Doar Petreanu a văzut Franţa! Nu am găsit altă rimă de început, dar promit să mă străduiesc. Aş fi vrut să vă povestesc azi despre vacanţa de aproape o lună pentru care ne invidiază toţi colegii, dar o voi face in zilele următoare. În fond, ce e atât de interesant la o vacanţă în Grecia, mai ales ca merg de 5 ani în acelaşi sat. Dar nu e un loc oarecare. Întamplator am aflat că de vreo 2 ani două star-uri de nivel mondial vin câteva zile în aceleaşi ape.

Mai interesant e ce se va întâmpla de azi încolo la Europa FM. Deşteptarea are de azi o formulă nouă. Pe lângă Vlad, Luca, Ioana, Alexandra, Bogdan şi IBC, de astăzi avem onoarea să-l avem prin preajmă şi pe Sorin Dragomir, încă de la Jurnalul de dimineaţă. Moise Guran trece la ora de toamnă cu 5 ediţii România în direct in fiecare săptămâna. Apropo de Ore de toamnă, prima ediţie începe în ultima zi de vară şi durează doar 2 ore, pentru că de la 16.00 se grăbeşte să intre în emisie Radu Constantinescu şi Drum cu prioritate. Toader Păun vine şi el mai devreme, de la 19.00. Singurele constante sunt Ciprian Dinu – face plinul zilnic în Europa Express, de la 10.00 şi Andrei Paleu/Florin Badea – ziua începe cu Primele ştiri.

Andreea Esca, Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu şi Filip Standavid îşi păstrează rubricile din Deşteptarea, iar weekend-ul rămâne neschimbat cu Ana-Maria Tatu, Victor Silaghi, Stefan Lungociu, La Radio (Andreea Esca), Turul României (Cristina Stănciulescu), VideoRadio (Filip Standavid). Lumea Europa FM aduce singura noutate, Sorin Dragomir pregateşte o serie de interviuri cu oameni pe care nu îi auzi în fiecare zi la radio.

Pentru că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, am pregătit pentru noul sezon premii de nerefuzat la Bătălia Sexelor şi Dublu sau nimic.

De miercuri, 2 septembrie 2015 reluăm şi concertele în Garajul Europa FM. Primele acorduri vin de la Holograf – piese noi şi poveşti vechi.

Rămân dator cu poveştile din vacanţă, chiar dacă Vlad a furat startul. Ne auzim cu o parte din ele începând de astăzi de la 7.00, la Europa FM.

 

Tagged , , , , ,

5 thoughts on “Gata vacanta!

  1. Heeeei! 😀
    Sunteti foooarte tari si foarte buni! Dupa emisiunea lui Teddy, ati putea reintroduce emisiunea ,,Europafm Love Songs”? Ar fi super tare…Mi-ar placea sa aveti si jingeluri noi!!
    Bravoo Europafm!! – De 15 ani cei mai buni!! 😉

  2. EuropaFM, cel mai tare post de radio! Va apreciez mult si va ascult de fiecare data cand pot. In drum spre munca sau spre vacanta, va ascult cu cea mai mare placere.

  3. Europafm este suuuuperb! Fara voi ar fi naspa…imi place ca la fiecare al 2 lea weekend faceti unul special*(tineti-o tot asa Zaff).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *