Amestecate, Mizerii

Gata smecheria

Ieri am fost la UPC… contractul cu ei trebuia rupt si oficial, asa ca am ajuns fata in fata cu o casierita care ne-a intampinat cu zambetul pe buze. Aproape ca regretam gestul pe care urma sa-l fac 🙂 Dar aveam alternativa montata si functionala.

– Buna ziua!

– Buna ziua! Avem si noi un contract pe care vrem sa-l reziliem… (asteptam tunete si fulgere!!)

– Oh. Si Dvs? Dar de ce?

– Pai ne-am saturat de tot ce inseamna UPC.

– Bine. Va trebui sa completati o cerere si sa returnati in 30 de zile decodorul HBO.

~~~ au urmat cateva minute in care am completat cererea si am asteptat un numar de inregistrare al acesteia ~~~

Intre timp mi-am facut de lucru cu cateva pliante UPC. – Uite, zic catre sotia mea… In lista asta nu exista nici Eurosport 2. – Nici gsptv, adauga ea. 🙂 Se facuse tacere de parca eram in biserica. Casierita mucles. – Si la aceiasi bani pe care ii platim noi acum observ ca se pot vedea un numar dublu de programe la UPC. – Asa este, dar doar cei care se aboneaza acum beneficiaza de oferta, adauga fatal mandretea din fata noastra. – Vedeti! De asta ne-am saturat de UPC!! S-a terminat cu smecheria. Aveti doi prosti in minus de azi!!

Si am plecat fericiti spre casuta noastra motzata, cu DigiTV la purtator, rememorand si alte episoade triste ale colaborarii cu UPC, dar haioase acum cand urmeaza sa ne debarasam de o treaba facuta la misto, pe banii nostri.

5 thoughts on “Gata smecheria

 1. N-ai specificat dacă zâmbetul era profesional sau s-a datorat faptului că te-a recunoscut!Drăguţ textuleţul tău,m-a destins… Doresc să folosiţi reţeaua cu interes,la braţ cu tot bineleDin lumea asta!!Îmi cer din nou scuze ptr.greşelile tehnice,promit să le alung…

 2. BINE AI VENIT IN FAMILIA DIGI TV!!!
  E super piesa cu Madonna!!! Si mie imi place muuuuult muuuult!!!
  George,de ce nu mai faci si HITUL ZILEI??? Era fain!!!
  O zi frumoasa cu muzica buna,cea mai buna…

 3. Din pacate nu putem spune ca avem un operator serios de cablu in RO. dar parca Digi se apropie cat de cat de adevar. Au si ei problemele lor, de ex trebuie sa stai cu doua telecomenzi in mana in cazul in care ai optat pentru HBO, una pt tv su cealalta pentru receiver, in plus daca vrei hob pe toate televizoarele din casa nu se poate. si altele.
  Hai sa fii sanatos si sarbatorile de iarna sa fie cu multe bucurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *