Funny Radio

‘Ziua libera’ revine la Europa FM

In urma succesului din primavara anului 2008, am decis ca “Ziua libera” sa revina in Europa Express incepand de luni, 26 ianuarie. Spatiul publicitar destinat acestui ‘joc’ e suficient de generos, asa ca nu ezitati sa va inscrieti la o zi libera. Nu am nevoie decat de numele vostru, al sefului, numerele voastre de telefon si un motiv (inventivitatea are prioritate) pentru care solicitati o zi libera. Eu garantez ca ne vom simti bine impreuna si ca o sa gasiti un alt sef la celalalt capat al telefonului :).

Sezonul trecut am adus bucurie pentru zeci se ascultatori Europa FM care au facut astfel rost de o zi, doua sau chiar patru zile libere. Unii dintre ei au avut parte si de mariri de salariu, asa ca nu ezitati sa ne scrieti la ziualibera@europafm.ro in plina criza mondiala.

Rezultatele vor iesi la iveala din 26 ianuarie, ora 11.35 – in Europa Express, la Europa FM!!

8 thoughts on “‘Ziua libera’ revine la Europa FM

 1. Buna treaba,chestia asta cu “Ziua Libera”.Sunt multi, care au nevoie de asa ceva! Eu,nu pot participa; la noi se lasa in 75%(mai nou),asa ca nu am motive…ha ha ha ha ha ha!!!!
  Bafta si o zi frumoasa!!!

 2. Se pare ca cei care iti scriu pe blog nu au noroc la concursuri. “Seful” meu nu poate fi decat, in cel mai rau caz, sotul, iar lui ce publicitate ii poti face?! Buna, sper…

 3. Idee incitanta pentru fanii Europa FM. Am prins o viroza la scoala, am ascultat postul meu favorit – Europa FM, am nevoie de o zi libera (parca numai de una !): doresc sa-mi sustin fiica la Eurovision 2009 ! Voi reusi cu Europa FM. Va multumesc pentru ingeniozitate.
  Gabriela Pachia

 4. Buna ideea, dar cred ca trebuie schimbata putin… Ce ar fi sa faceti reclama firmelor care nu dau o zi libera unui angajat, ci angajeaza un somer pt minim 1 an…
  Multe ganduri bune si multe realizari!
  Cu deosebit respect,
  Sorin Bolog

 5. Interesanta ideea d-voastra! Ramane de vazut daca nimeresti sa te aleaga computerul la extragerea numelui! Daca ai noroc, bine si pentru tine si pentru firma! Daca nu, se poate insista! Asta daca vrei neaparat si reclama pentru firma si o zi libera! O zi libera nu strica nimanui! Sunteti formidabili ! Am sa incerc! Va doresc numai de bine! Si mie, bafta!

 6. Ce bine e sa fi propriul tau sef, nu trebuie sa apelezi la Europa Expres pentru a-ti procura o zi libera. Pleci pur si simplu.

 7. Inca mai am lacrimi in ochi !
  Saracutu’ Toader,greu mai pleaca-n concediu!Sa-l conduca cineva pana la aeroport,sa nu se-agate cumva de dansu’ inca un proiect! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *