Funny, Radio

Victor POMPA

Cel mai dificil la radio e sa te lupti cu neprevazutul. Am facut multe nebunii la radio in mai bine de 20 de ani, dar trebuie sa ma credeti ca te cuprinde groaza in doua situatii: cand uiti ce trebuie sa spui sau cand nu te poti opri din ras.

In prima situatie am fost acum cativa ani cand am revenit din vacanta de vara. Faceam program de la 10 in perioada aceea si dadeam stirile cu Ioana Mihalcea de cel putin un an sau doi. Am “dat” ora exacta si urma un text simplu: “Ioana Mihalcea va prezinta stirile Europa FM”. Nimic complicat, doar ca eu uitasem cum o cheama pe Ioana. Eram blank. Nu imi aduceam aminte nici numele si nici prenumele. Nimic!! Distanta intre ora exacta si prezentarea stirilor era de doar cateva secunde, iar eu nu stiam cum o cheama pe colega mea si nici cum sa fac introducerea desi facusem acest lucru de sute, poate mii de ori. Asa ca am apasat comunicarea dintre noi si am spus cat am putut de repede si de disperat: “Cum te cheama pe tine? Nu glumesc”. Ioana a ridicat doi ochi mari din hartiile ei si apasand timid acelasi buton de comunicare imi sopteste de parca abia ne cunosteam : “Ioana Mihalcea”.

De ras, cea mai mare criza de ras a fost la Radio Hit in Iasi unde prezentam un top impreuna cu Smaranda Andronovici. Textele sponsorului (Supradyn parca!) erau atat de penibile incat am ras in live aproape 3 ore fara sa ne poata opri cineva.

victor pompa

Azi dimineata, cand mai erau 3 minute pana la stirile Europa FM, Ioana Dumitrescu avea pregatite ca de obicei titlurile, doar ca Victor Ponta s-a transformat in Victor POMPA, iar restul trebuie sa ascultati singuri. Am mai avut momente “la limita” in Desteptarea, dar ca azi niciodata. Doamnelor si domnilor, Dumi:

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *