Funny

Inca una de la Digi TV

-Buna ziua!

-mmmbuna ziua…

-Am semnat un contract cu firma Dvs in 25 octombrie, dar nu a venit nimeni de la tehnic sa ma conecteze. Suntem in 22 ianuarie si as vrea sa reziliez contractul pentru tv, internet si telefonie.

– Si care ar fi motivul?!… 🙁

Tagged

10 thoughts on “Inca una de la Digi TV

 1. daca ai dvb-t la televizor poti sa te pisi pe receptorul lor. poti sa vezi toate programele HD. da-mi un mail si-ti explic eu cum. 😉

 2. Buna ziua !
  La fel am patit si eu cu nesimtitii de la RCS -RDS. S-au anuntat in doua randuri ca vin sa instaleze cablul si …nu au venit.A doua oara aveau programare intre 9 si 12 am . Au venit la 15 si i-am dat afara. Sa invete animalele astea ce inseamna respectul fata de clienti si timpul lor. O zi buna va doresc !

 3. :)) 😀 amuzant! 😛
  eu tot la ei am abonament…de vreo 4 ani si nu am probleme! 🙂
  Sper sa-i tina tot asa! 😀

 4. Nici eu nu am avut probleme, desi in Ardeal lucrurile se misca mai incet de felul lor. Oricum, George, asta inseamna ca tre sa mergi in toate deplasarile echipei tale de suflet.

 5. Variante posibile: 1.Maine se va przenta echipa cu aparatu’ si isi vor cere scuze. 2.Firma o sa ceara daune materiale pentru ca se reziliaza contractul inainte de termen. Astept epilogul.

 6. Eu nu inteleg de ce ai ales Digi tv! Sunt alte optiuni mai bune. Nu stiu de ce unora la place sa se chinuie…

 7. Uite asta n-am luat in considerare….Dar se pare ca cei de la Digi s-au gandit ca fiind tatic o sa te reorientezi catre ceva mai casnic…Dar banuiesc ca te uiti la meciuri cand doarme Alexandra.

 8. Iti recomand Dolce, au o calitate foarte buna, eu sunt multumit. Mai mult ca sigur astia o sa cumpere Liga 1. Singura problema e ca nu au campionatele din Vest, ca in Liga noastra nu prea ai ce vedea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *