Funny, Video

Don’t smoke weed

Cunoscuta la un moment dat drept consumatoare de ‘substante interzise’, Britney Spears a intrerupt aseara concertul de la Vancouver pentru ca in sala era prea mult fum… de la tigari si marihuana!! 🙂 Dupa 20 de minute de pauza a revenit, dar a tinut sa transmita un mesaj la final: Drive safe, don’t smoke weed, rock out with your cock out, peace out motherfuckers!!

Tagged ,

4 thoughts on “Don’t smoke weed

  1. Cred ca a fost “show-off” pt ca dupa “thank you, Vancouver” iese de pe scena pur si simplu si “emaneaza’ fraza deja celebra cu “don’t smoke weed…..”.
    Din cit am auzit de la altii aufost probleme cu ventilatia, GM Place e o sala imensa,cu sau fara marijuana, fara ventilatie oricum simti ca nu mai aer ! Iar duduia si-a dat verdictul cind a zburat de pe scena, inainte sa stie ce s-a intimplat…o fraza de prost gust si total nepotrivita pentru toti cei din sala, dar pe potriva caracterului ei, cit a mai ramas din el.

  2. Asa meriti daca te duci la Britney Spears :)). Scuze, un pic de umor idiotic pornit de la o cautare aiurea pe google 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *