Foto

Bond GIRL

Daniel Craig este probabil cel mai nerabdator barbat din echipa de filmare 007, deoarece a aflat zilele acestea cine va va fi noua fata Bond. Am aflat si noi si ne putem bucura in voie de cateva imagini din cariera ucrainencei Olga Kurylenko. Numele este si el predestinat unei cariere de succes ­čÖé

Olga6

Olga5

Olga4

Olga3

Olga2

Olga1

14 thoughts on “Bond GIRL

 1. …sa fim seriosi!!! Cu ce sa se incinga ecranul???!!!
  Parerea mea;s-a ales praful de filmul asta… noua serie…de toata jena…Imi plac seriile cu adevarat bune- cele clasice…ca astea de acum…ma lasa rece!

 2. da,am gresit.trebuia scris asa: ptiuu!…s-a stins ecranul!ce urata!ce muiere grasa si pocita!
  e bine acum?toata lumea multumita?

 3. hummer…sunt femei muuuuuuuuuuuuult mai frumoase decat rusoaica asta,scheletica! ma intreb cine-i duce pistolul…daca joaca rol de Bond Girl!!!

 4. n-am vazut nici o partenera de-a lui Bond sa fie plinuta,solida.
  cat despre nume,nu cred ca a fost alegerea ei.bine ca putea sa-si schimbe numele,sa-si ia un nick-name,etc…
  ps-fotografiile pot fi prelucrate,aranjate.pun pariu ca in film nu va arata asa.

 5. Oameni buni, rasfoiam si eu pe aici si nu va spun ca si diretorul general si cel tehnic miau sarit in cap doar sa admire (lol, vreo 15 min) frumusetea asta! postati mai des asa ceva :))

 6. asa e hummer.. disgratios.. execrabil.. stai.. despre ce vb? ca sigur nu despre rusoaica..
  corina.. crek tu o voiai in rolul de bond girl pe tipa aia PLINUTA din TRASNITI DIN NATO.. aia te-ar fi multumit? acuma e drept ca p d o parte, nu inteleg de ce trebuie toate tipele cu roluri de femeie puternica sa fie 90-60-90.. dar nici chiar in halu ala corina.. sa fim seriosi..
  sau esti putin invidioasa? crek putin mai mult.. nu multe femei arata bine, cum nu multi barbati nu arata bine.. asta e.. life is life.. later..

 7. neo(de la neom?!) cred ca nici ucrainianca asta nu e buna pt tine dupa ce am citit pe blogul tau…in legatura cu femeile! Stai rau frate,la capitolul asta!

 8. neo te citez “animale care sangereaza mai mult de 4 zile si nu mor”-astea sunt femeile pt tine????????!!! ai o problema mare,ori esti pe invers si te intelegem!

 9. neo te citez”animale care sangereaza mai mult de 4 zile si nu mor”=femeile pt tine????!!!! esti ciudat sau esti pe invers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *