Foto

America a ales schimbarea

Barack Obama Nu stiu daca americanii au facut bine ca si-au desemnat un presedinte de culoare. Nu stiu daca ar fi fost mai bine cu McCain. Dar stiu ca nu au ezitat sa schimbe ceva, asa cum am crezut si noi ca am reusit in 1989, 1996 sau 2004.

Barack Obama este noul presedinte al Statelor Unite!!

55-45

Barack Obama

Barack Obama couple

Barack Obama family

Barack Obama daughter

Barack Obama kiss

Barack Obama supporters

Barack Obama supporters Chicago

9 thoughts on “America a ales schimbarea

 1. Nu conteaza culoarea pielii, conteaza facptul ca este tanar, ai alta mentalitate la 45 ani si alta la 50. Bravo lor. Din pacate noi nu prea avem variante de alegere.

 2. Nu stiu cine ar fi fost alegerea cea potrivita sau cine ar fi confirmat asteptarile dintre cei doi, doar istoria va confirma, insa stiu ca este un progres imens la nivelul constiintei oamenilor.
  Pentru mine este esentiala urmatoarea fraza a discursului de invingator al lui Obama “daca mai exista cineva care se indoieste ca America e tara unde totul e posibil, aceasta zi este raspunsul.”

 3. Culoarea pielii nu este atat de importanta… ci capacitatea intelectuala a lui Barack Obama.
  Viitorul ne va dezvalui daca este sau nu, un conducator capabil .
  Mentalitatea americanilor este mult diferita de a noastra a romanilor , ei sunt mai optimisti si intotdeauna reusesc sa iasa din crize in timp record. Ei sunt foarte uniti !
  Am ascultat discursul ambilor candidati la presedentia SUA si am apreciat ambele discursuri.
  Am apreciat ca McCain a acceptat pierderea alegerilor ca un esec personal , iar Obama a afirmat ca este victoria americanilor nu a lui personala.
  Prin alegerea unui conducator de culoare, America a demonstrat ca este tara tuturor posibilitatilor si tara cu o democratie sanatoasa.
  Noi romanii nu suntem uniti . La noi, din pacate, inca, se merge pe principiul ” sa moara si capra vecinului ” !

 4. O politica alta decit republicana este o noua speranta pentru ei si politica lor externa
  Bravo lor!

 5. I LOVE OBAMA!!! Este si in zodie cu mine,are personalitate,este un excelent orator,este un familist convins,este THE BEST pt USA acum…cu toate ca este o perioada grea; aceasta criza mondiala…dar cel mai mult ma bucur si sper ca respecta ce a promis-retragerea trupelor americane din IRAQ!!!!
  Cred ca va fi alt moment istoric,atunci in lume…

 6. Mie imi place Obama si mi-a parut bine ca a castigat alegerile.
  Cat despre schimbare, si noi ne-am dorit-o si apoi n-am fost prea multumiti, poate le va fi americanilor mai bine.

 7. Este cea mai buna alegere pentru SUA. Poate o sa se termine razboiul, ar fi bine pentru toata lumea. Era bine de era si in Romania un candidat la presedentie ca Obama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *