Amestecate, Radio

Europa FM. Cel mai de incredere post de radio din Romania.

Europa FM Cel mai de incredere post de radio din RomaniaDaca studiul Reader’s Digest ar fi existat acum 15 ani poate ca am fi fost la al 15-lea an consecutiv “cel mai de incredere post de radio din Romania”. In tara noastra celebra revista umbla dupa marcile in care romanii au incredere de doar 10 ani si tot de atunci Europa FM domina fara intrerupere acest clasament la categoria radio.

Cred cu tarie ca a contat TOT ce s-a intamplat in viata radioului in aceasta perioada, dar o misiune importanta o au Stirile Europa FM peste care au trecut numeroase tururi de scrutin (locale, parlamentare, prezidentiale). Nimeni si nimic nu au reusit sa stirbeasca din increderea pe care Europa FM o ofera din prima zi.

Dincolo de increderea pe care o primim si o pretuim din partea ascultatorilor, in ultimii 3 ani ne-au aratat ca au incredere in Europa FM o serie de jurnalisti care s-au alaturat echipei noastre: Cristian Tudor Popescu, Ovidiu Ioanitoaia, Cristina Stanciulescu, Vlad Petreanu, Catalin Tolontan, Moise Guran si Andreea Esca.

VA MULTUMIM!!

Tagged , , ,

1 thought on “Europa FM. Cel mai de incredere post de radio din Romania.

  1. Felicitari, draga George !!!
    Meritati, voi, cei din echipa Radio Europa Fm acest titlu, acest prestigiu, sunteti cei mai buni !
    De aceea eu va urmaresc cu multa placere de peste 10 ani si o voi face si in continuare cu cea mai mare bucurie in suflet si in inima !
    Bafta multa si felicitari inca o data ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *