Amestecate Viata

Dilema

Sunt un tip conservator si trebuie sa ma calci pe bataturi rau sau sa nimeresti intr-un moment prost ca sa ma schimb. Asa s-a intamplat acum 3-4 luni, cand am renuntat intr-o fractiune de secunda la frizeria la care mergeam de vreo 15 ani. De atunci umblu ca un caine dintr-o frizerie in alta si nu reusesc sa gasesc doua maini si o foarfeca pe gustul meu. Pe de o parte plang dupa confortul unui seviciu bun, pe de alta parte nu pot accepta sa ma ignori dupa ce am trecut numai pe la tine luna de luna atata vreme. Aici e simplu… o sa mai plang o vreme pana cand o sa gasesc pe cineva pe gustul meu.

Ce fac insa daca… in loc de frizerie pun un spital?

Am un medic stomatolog foarte bun. Am incredere in el si sunt foarte multumit de experientele comune din ultimii (tot) 15 ani. Am gasit impreuna cele mai bune solutii, dar si cele mai eficiente din punct de vedere financiar. Am trecut impreuna prin situatii dificile, dar niciodata nu am avut motive sa-i reprosez ceva. Totusi… de fiecare data cand am programare la 11,00 ajung pe scaunul sau pe la 12,00. In 80% din cazuri se intampla asta si de fiecare data ajung la timp pentru ca sper sa ma incadrez in eroarea de 20%. ­čÖü

La spital, poti sta in asteptarea unui medic bun (in care sa am incredere) chiar si doua ore sau mai mult. Cele cateva minute de consultatie merita pentru a avea siguranta ca sanatatea mea nu este pusa in pericol. Dar de fiecare data plec un car de nervi pentru ca nu suport sa astept.

Totul se rezuma pana la urma la respect si organizare. As fi tentat sa spun ca sistemul privat ofera alternativa, dar medicul stomatolog are propriul cabinet si depinde de clientela lui. Daca in cazul frizeriei am ales sa fac o schimbare, in cazul serviciilor medicale nu pot face acelasi lucru. Revolta mea a constat in a nu mai face recomandari catre medicii repectivi.

2 thoughts on “Dilema

  1. Noi procedam in sensul in care ne dam pe net cu telefonul asteptand sa vina persoana in chestie.

    Deci noi procedam in sensul in care ne-am resemnat.

  2. Nu te pot ajuta cu un frizer.))Clar! Insa fara sa glumesc,un stomatolog exceptional este in Bacau.E femeie,o stiu din copilarie,am fost incantata cand printr o recomandare am intrat in cabinetul sau si am ,,descoperit-o”!:) Nu mi inchipui un stomatolog mai bun!! Problema ta e distanta,daca insa te hotarasti,spune mi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *