Amestecate

Cu Cristian Poteras prin sectorul 6

Intalnirea cu primarul Poteras a vost deosebita doar prin debutul ei. Acesta a refuzat in ultimul moment sa vina in studioul Europa FM, a refuzat sa urce in masina radio-ului si a tinut sa urmam traseul stabilit de el. Cu alte cuvinte… sunt de acord cu actiunea voastra, dar se desfasoara dupa planul meu. OK. No problem. Pana la urma oricum am urmat sirul intrebarilor stabilite initial, iar domnia sa a raspuns precum in campania electoral. Cu alte cuvinte… intrebare punctuala, raspuns generalist sau evitat in totalitate. Pacat! Ideea era sa ne plimbam prin sectorul 6 si sa discutam lejer despre bune si rele, fara pretentia sa-l detronam de pe scaunul cald castigat in 2004.

Live in 'Desteptarea' Elena Tudor si Cristian Poteras la gradinita Elena Tudor si Cristian Poteras la gradinita II Elena Tudor si Cristian Poteras la gradinita III Primarul, reporterul & me Seful Sectorului 6

1 thought on “Cu Cristian Poteras prin sectorul 6

  1. Dl.Poteras,are o problema pe langa altele… in nici un caz, nu stai de vorba cu o femeie (d-na, d-ra),cu mainile in buzunar, pana la coate…din start, la mine a pierdut, la cap. bune maniere…si nu va mai duceti doar pe la gradinite!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *