Amestecate, Mizerii

CT-87-PPV

CT-87-PPVCu un reflex de ultim moment am reusit ieri dupa-amiaza sa evit un drum la service. Parcat aiurea, cat sa blocheze prima banda, incercand sa iasa printre doua masini care blocau si banda a doua (practic tot bulevardul), tractorul din imagine a crezut ca e singur la el pe ulita. Nu era. Am tras de volan si am incetinit, suficient cat sa-mi citeasca pe buze. A venit fuga fuga dupa mine, a dat geamul jos si mi-a spus ceva, dar eu cand vad buze nu citesc si apoi mai sunt si surd.

Asa ca, daca il cunoasteti pe proprietarul acestui autobuz x5 sau daca il vedeti prin trafic, daca din intamplare ajungeti fata in fata cu el, va rog sa-i transmiteti ca vreau sa-l invit la o cafea. Mi-ar face o reala placere sa aflu ce a vrut sa-mi spuna. Deasemenea, am si eu cateva curiozitati… de exemplu: cam cat de mica o are de si-a luat o masina atat de mare?

Tagged , ,

15 thoughts on “CT-87-PPV

 1. Ceea ce vrei sa ne spui tu este ca omul a facut o manevra gresita si tu ai incetinit astfel incat sa ii umpli frigiderul de carne, iar dupa ce el ti-a intors “favoarea” ai mai vrea sa ii dai un bonus. Mda…

  1. tocmai ca nu am deschis usa frigiderului, desi mai fac d’astea. i-am facut si semn ca era imposibil ca iasa de acolo asa cum a vrut el. dar astea sunt detalii, nici nu mai conteaza. foarte tare insa a fost ca dupa ce a pus el mana pe frigider a fugit. pentru ca o are mare. masina.

 2. Nu prea se intelege asta din postul rau, dar sa presupunem ca asa e… In cazul asta, din moment ce tu ai spui ca nu ai auzit ce a spus el… poate si-a cerut si el scuze si s-a scuzat ca se grabea si a plecat mai departe…

 3. Va propun sa cream o pagina pe facebook in care sa postam pozele cu soferii si masinile lor zburatoare, care ne fac viata in trafic un cosmar. Eu am inceput sa colectionez poze cu cei care parcheaza pe trecerile de pietoni (parcari supermarketuri sau sosele). Prima poza, am reusit cu greu sa o fac deoarece individul cand a auzit ca-l postez pe internet si-a mutat urgent masina pe un loc de parcare ok.

   1. Pentru Oradea exista deja o astfel de pagina pe Facebook. Se numeste Bizonii Oradea si aproape zilnic apar poze cu indivizi parcati aiurea. La o cautare, vad ca exista si pentru Arad si Timisoara, poate si pentru alte orase.

 4. Mie mi se pare din imagine ca tipul chiar conduce regulamentar. Faptul ca a reusit sa treaca printre 2 masini, nu inseamna ca nu conducea regulamentar. Tu oricum trebuia sa incetinesti ca erai aproape de o trecere de pietoni, dupa cum se vede in poza. Iar, ca femeie iti spun ca ultima ta intrebare ascunde o mare frustrare personala. Un om care nu are astfel de frustrari nu poate avea o astfel de gandire . Personal nu mi as petrece viata linga un barbat care are gandirea ta. Din pacate te mai si cunosc.

  1. Fotografia e facuta dupa incident. Nu ai inteles nimic.
   Nici eu nu mi-as petrece viata cu o femeie cu numele Dan.
   Raman totusi incantat de cunostinta.

 5. Salut, unul din amicii mei m-a avertizat ca masina mea personala ( impreuna cu numarul de imatriculare) este pe acest blog. Personal nu imi aduc aminte de niciun incident in trafic de natura celui descris de tine, dar este posibil sa se fi intamplat cand masina mea a fost condusa de altcineva. Daca el te-a jignit, imi cer scuze in locul lui. Doresc ca aceasta fotografie sa fie stearsa imediat de pe acest blog. Referitor la comentariile tale ca ma cauti sa-mi accepti scuzele, considera ca m-ai gasit.

  Restul comentariilor tale sau ale prietenilor tai nu ma intereseaza.

  O zi buna,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *