Amestecate

Ce meci!!

Asa cum am promis, sambata am jucat baschet in scaune rulante alaturi de cea mai buna echipa a Fundatiei Motivation. Initial am crezut ca vom beneficia de conditii speciale si totul va fi adaptat pentru oamenii cu dizabilitati. Doar ca… ne-am ocupat cuminti locurile si am descoperit ca exista viata si dupa necaz. Evenimentul a fost unul menit sa demonstreze ca se poate face sport chiar daca aparentele nu te recomanda pentru acest lucru, iar partenerii nostri de joaca au lansat provocari si pentru alte competitii sportive. Le voi raspunde cu placere de fiecare data.

Nu e usor de redat in cuvinte tot ceea ce s-a intamplat in sala, mai ales ca totul s-a desfasurat foarte repede, dar o experienta de genul acesta te ajuta sa descoperi cat de usor ii poti ajuta pe cei de langa tine sa fie la fel ca noi toti cu un minim efort.

Nu pot sa va explic cata bataie am luat Nici nu mai conteaza cine a castigat, important e ca am participat alaturi de Elena Ciric, Cabral, Bobby Voicu, Dan Byron, Andi Moisescu, Marius Manole, Cosmin Tudoran si Make, la initiativa Chinezului si impins de la spate de Cristina Bazavan.

Inregistrarea meciului e pe privesc.eu

One thought on “Ce meci!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *