Amestecate

Campanii de sustinere pro-Arafat

Tot mai multa lume isi manifesta solidaritatea fata de Raed Arafat. Cum interesul pentru informatie a scazut in ceea ce ma priveste din cauza circului tot mai prezent la cele doua televiziuni de stiri din Romania, nu stiu exact care e problema si unde e dreptatea. Totusi ma duce suficient capul si ajutat de colegii de la stiri inteleg ca e vorba de noua lege a sanatatii si de diferentele de opinie dintre Arafat si Basescu, primul dintre acestia demisionand zilele trecute. Ma rog… probabil ca stiti mai bine decat mine cum stau lucrurile.

Revenind… Vad pe Facebook ca s-au declansat diverse campanii de sustinere pro-Arafat, care mai de care mai hazlii. Pe langa diversele fotografii pe care esti invitat sa le pui pe propriul wall, descopar ca putem salva SMURD-ul daca strangem 100,000 de like-uri. Si ce facem cu ele dupa ce le strangem? I le bagam pe gat lui Basescu? Le depunem la Antipa pentru conservare? Facem o zacusca?!! O alta campanie lansata de Antena 3 zice ca daca vrem sa fim solidari cu Raed Arafat e bine sa stingem lumina simultan la nush’ce ora. E bine sa trimitem si imagini… pentru un reportaj emotionant probabil.

Bai nene! Cu petitii on-line si cu becuri stinse nu schimbam nimic. Dar nimic. Stim bine ca romanul nu e facut sa iasa in strada, dar ii place sa fie solidar cu un like. E mai confortabil si da bine in cercul de prieteni. Si dupa aia?… Dupa aia facem un flash-mob de sustinere pentru vatmanul din cazul Lucescu.

Tagged , , , , , , ,

4 thoughts on “Campanii de sustinere pro-Arafat

  1. E emotionant ce se intampla in Tg. Mures in perioada asta, doar ca istoria revoltelor de dupa 1996 cred ca imi da mie dreptate. Si cred ca ce se intampla acum va fi doar o exceptie. Ce facem insa cu sutele de mii care au like-uri de pe Facebook. Daca sutele astea de mii virtuale ar fi in strada sinu doar pe internet cred ca si politica s-ar face altfel in tara asta.

 1. Sustin si eu initiativa lui Arafat, pentru ca nu avea cum sa demisioneze Basescu 🙂 .
  Vis-a-vis de iesitul in strada …. suntem lipsiti de curaj, putem fi santajati si amenintati (ma refer inclusiv la mine) chiar daca ne-am dori sa facem astfel de actiuni.
  Cu toate acestea, noi ne zbuciumam, iar Basescu ramane S(M)URD la problemele ce vor interveni. Iar ce ma doare cel mai tare nu este faptul ca vor prelua (sleahta lor de politicieni) conducerile spitalelor sau chiar a serviciilor de urgenta, ci lipsa banilor in portofelul cetatenilor tarii sa isi poata plati asigurarile de sanatate privata.
  Daca fondurile de sanatate ar avea destinatia precisa (intretinere spitale, asigurare medicamente, investitii) si nu ar trece prin visteria finantelor, probabil ca ar fi suficiente fonduri pentru sanatatea tuturor.
  Mi-e teama ca multi din noi, suntem condamnati – in mod direct – la moarte!

 2. George,LIKE :-)))))) ai dreptate !!!!!
  p.s. mi-a placut asta cu “facem un flash-mob de sustinere pentru vatmanul din cazul Lucescu.” :-))))
  Have a nice day ! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *