Amestecate, Radio, Video

Camionul cu emotii

Camionul cu emotiiSaptamana trecuta a trebuit sa alegem un castigator pentru concursul “Castiga un camion cu flori” la Europa FM. Nu a fost usor, mai ales ca am avut parte de foarte multe mesaje pe site-ul Europa FM, dar din toate declaratiile facute doamnelor din viata noastra, cea a lui Petru Bors avea cea mai mare incarcatura, ascultatorul nostru fiind plecat de 3 saptamani in misiune in Afganistan.

Mi-am adus imediat aminte de prima mea legatura cu militarii romani plecati in misiune: Radio Contact Zero a emis la Zenica (Bosnia Hertegovina) pe 101.5 FM pentru Batalionul 96 Geniu si era legatura de suflet cu familiile ramase acasa in fiecare noapte de luni spre marti. Eram singura legatura a militarilor romani cu tara, intr-o perioada cand telefonia si internetul nu erau atat de dezvoltate. Revenind… am fost convins ca un semn de la sotul plecat departe va reprezenta enorm pentru Elena, asistenta medicala la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” din Bucuresti.

Toata povestea, cu emotii si lacrimi… in inregistrarea de mai jos.

Tagged , , , ,

1 thought on “Camionul cu emotii

  1. Pfffffffff, am auzit “decernarea florilor” in direct , dar acum vazand aceste imagini este intradevar emotionant, Felicitari Europa fm, felicitari celui care a avut aceasta idee de a daruii camionul de flori.Sa ne traiti ca ne trebuiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *