Amestecate

BREAKING NEWS: Avem concert pe 7 martie

O stire de ultima ora ne anunta ca nu vom astepta 2 saptamani pana la urmatorul concert in Garajul Europa FM. Pe 7 martie va concerta in Garaj una din cele mai dorite trupe de barbati din Romania. Nu va pot spune inca despre cine este vorba, dar cine ghiceste primul (in comentarii) va primi un premiu dupa dezvaluirea secretului. O sa ma gandesc la premiu si o sa ma gandesc si daca va spun inainte despre cine e vorba sau mai bine tinem suspansul pana pe 7 martie la 19,30. 🙂

Cel mai important detaliu e ca in Garaj vor avea acces doar doamne si domnisoare. Domnii au liber sa ne urmareasca pe www.europafm.ro sau pe Music Channel. Nu va ganditi la un show erotic pentru ca nu e cazul. 🙂 Hai sa va vad! Cine ar trebui sa cante pentru femeile din viata noastra pe 7 martie in Garajul Europa FM?

Tagged , , , ,

17 thoughts on “BREAKING NEWS: Avem concert pe 7 martie

 1. Buna!
  Sunt convinsa ca ati invitat artisti de calitate si iubiti de public si, indiferent cine va urca pe scena (impropriu spus) – eu sper sa fie Directia 5, dar si daca va canta altcineva nu ma voi supara – , sunt convinsa ca ma voi distra la fel ca la toate concertele din Garaj la care am fost pana acum! O primavara frumoasa tuturor!

 2. S-au apucat Chippendales de cantat? :))
  Si eu tot la Holograf ma gandesc, sau VH2…:)
  Eu zic sa ne spui inainte de concert ca deja vrem sa venim, dar daca n-o sa fie niciuna din trupele de mai sus ce-o sa facem? :))

 3. Mi se pare normal sa nu vii nici tu in garaj.Ramai acasa.

  Sa vina sotia ta la microfonul concertului,George! 🙂

 4. Desi as vrea sa fie vorba de Directia 5 sau Holograf, cred ca va veni Voltaj 😀
  Oricine va veni, oricum voi regreta din nou ca nu sunt in Bucuresti 🙁

 5. Am uitat de Bere Gratis…
  Ca sunt 5 nu este cel mai bun indiciu =))
  Deci Holograf, Bere Gratis, Directia 5, Voltaj, Vama…si si …mai e o zi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *