Amestecate, Radio, Video

Batalia Vedetelor la Europa FM

Sper ca va mai aduceti aminte ca in decembrie am avut foarte multe vedete in fiecare dimineata in Desteptarea. Batalia nu a fost tocmai o batalie. De fapt a fost o confruntare de idei. Am ras copios in fiecare dimineata, asa ca ne-am gandit sa facem pasul urmator, dar altfel.

De luni vom avea in Desteptarea 5 vedete. 5 super vedete de fapt. Actori, cantareti, vedete tv sau de radio vor incerca sa-mi plateasca polite personal. Aproape cu toti am avut ceva de impartit la un moment dat. Uneori au triumfat ei, alteori eu… dar unii au ramas cu suparari mari. Deocamdata va pot spune ca au dat sanatos, dar ca am dat si eu. I-am spart!

Dincolo de nebuniile noastre de zi cu zi, Batalia Vedetelor vine in saptamana dinaintea sarbatorilor Pascale si ne-am gandit sa facem o fapta buna. Nu am ramas nepasatori in urma unei Stiri Bravo din Desteptarea, iar Europa FM pune la dispozitia Caravanei Medicilor benzina cat pentru un an intreg.

Asadar, de luni, 6 aprilie 2015 va asteptam in Desteptarea (varianta audio) si pe Facebook (varianta video), dar cu o conditie: trebuie sa va doriti muuuult de tot sa radeti cu lacrimi. ­čÖé

Tagged , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *