Amestecate, Opinii

Arsenie Boca e boss de boss

arsenie boca e boss de bossCand eram pusti si locuiam inca la Iasi credeam ca Sfanta Parascheva le poate face pe toate. Se ruga lumea la ea pentru sanatate (orice boala era admisa) si o perioada am crezut ca a fost medic in timpul vietii. Dupa aceea am observat ca mai toata lumea se ruga la ea pentru examene. Era vorba de Bac, de admitere la facultate, in general cand nu iesea cate o medie lumea i se adresa. Se dadeau (si plateau) acatiste de aveai impresia ca lumea primeste subiectele de examen pe hartiuta unde ii treci pe vii pe o parte si amintirile pe verso. Au trecut anii si imi aduc aminte cu nostalgie de acea perioada. Unii mai suspiciosi au investit direct in meditaii, altii au trecut la next level.

De cativa ani o figura noua castiga tot mai mult teren. La inceput se vorbea de el in cercuri restranse. Era ca un fel de superstitie sa nu vorbesti in gura mare. In realitate se spune ca au fost ceva probleme cu Securitatea. Spre deosebire de Sfanta Parascheva, noul intrat in inima poporului era un soi de Nostradamus care a ghicit inca din timpul vietii ce si cum pe Pamant, dar s-a limitat la teritoriul Romaniei. Cred ca daca ar fi stiut rusa ar fi anticipat ceva si din conflictul Putin – Ucraina. Intre timp lumea a inceput sa se roage pentru sufletul sau si asa i-au incaput pe mana si examene, probleme medicale, sfintiri de masini mici etc. Noul No1 in clasamentul credinciosilor se numeste Arsenie Boca. Pana mai ieri o durere de cap se trata cu un antinevralgic, acum e nevoie de un gand bun pentru Parinte. Operatiile mai complicate necesita o vizita la Manastire. Complicatiile aduc dupa ele sacrificii pecuniare, iar decesele sunt probabil scapari sau utilizari defectuoase a celor sfinte. Si cu admiterea la facultate se poate intampla ca profesorii sa schimbe subiectul in ultimul moment iar Parintele sa fie ocupat cu masa de operatie si sa mai aiba scapari, dar se intampla destul de rar si se rezolva direct cu Decanul. O parte din problemele din ultima perioada cu DNA-ul au fost rezolvate partial tot de Parinte. Sunt foarte multe pentru ca daca ar fi fost doar exceptii nu erau probleme. Cazurile singulare au procent de rezolvare de 100%, dar nu e cazul acum. La Sova au facut astia studii de fezabilitate prea multe si s-a incurcat in ele pentru ca altfel cazul era rezolvat de multa vreme.

Specialitatea sa numarul 1 ramane insa profetia. Parintele a prevazut cutremurele de pana acum. Urmatorul va fi fatal pentru Bucuresti. Tot el a intuit si moartea lui Nicolae Ceausescu. Pentru anul trecut a prevazut al III-lea Razboi Mondial, dar nu am fost noi atenti samd.

Cea mai mare pasiune pentru Arsenie Boca o are RTV. De cate ori e Ponta in galeata sau nu mai au subiecte de scandal, colegii nostri de breasla apeleaza la Parinte. Astept ziua in care vor face un LIVE cu acesta. Ma mir ca nu s-a aratat la moartea Marioarei Zavoranu.

Acum ca stiti toate astea, Parintele Arsenie Boca prevede ca e momentul sa va intoarceti la lucru. Din pacate Parintele nu a prevazut si ceva bun, asa ca e mai bine sa ne construim viitorul singuri decat sa participam cu buna stiinta la un business nefiscalizat de mii de ani.

Tagged , ,

6 thoughts on “Arsenie Boca e boss de boss

      1. Sigur ar fi depus o sumă de bani în contul Sfintei Biserici. Gata, m-ai convins! Mă duc să depun câteva mii de lei, ca să îmi ajute Bunul Dumnezeu Amin!
        Doamne-ajută! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *