Amestecate, Opinii

Alegerile mele

De dimineata incerc sa ma conving ca e bine sa merg la vot. Pentru mine, pentru familia mea, pentru noi in general, dar nu reusesc sa gasesc solutia in toata mascarada care isi spune politica in Romania. Daca ma duc si pun din nou stampila si peste o vreme realizez ca nu am facut ce trebuie? Nu ar fi prima data, dar dezamagirea ar fi si mai mare pentru ca nu ma pot obisnui cu ideea ca fiica mea va avea aceeasi optiune ca si mine: niciuna.

Pe portocalii nu ii pot vota. Au avut obrazul cel mai gros in ultimii ani. Pe rosii nu i-am votat niciodata si nu o voi face nici acum. Pe galbeni, singurii in care mai credeam pana in urma cu ceva vreme, nu ii pot alege pentru ca s-au combinat cu rosii si… daca se fac si ei portocalii? UDMR-istii au fost cei mai seriosi pana acum. Ce nenorociri au promis ca fac… au facut. In ceea ce-l priveste pe Danut… daca o gasesc astia pe Elodia, ce ma fac?

Peste toate astea… cred cu tarie ca daca in seara asta ar castiga 300 de George Zafiu cate un loc in parlament, SISTEMUL e construit sa fie invincibil in orice situatie.

Tagged

2 thoughts on “Alegerile mele

  1. De câteva zile bune ma bucur nespus de anotimpul in care m am născut.Reintalnirea cu fulgii simpatici,cizmulitele aduse la lumina din dulap,albul imaculat,brazii mei dragi deja impovarati cu nea,saniuta.:) ……nu mi fac alte griji fiindcă peste 20 de ani tot Ponta si ai lui ne vor veghea somnul….Astfel eu imi vad linistita de ale mele: bradutul,aroma prajiturilor in seara de Ajun,merele cu scortisoara din gura sobei ce sfintesc trecerea postului,rochia roșie ce o s o îmbrac la ceas de mare sărbătoare crestina! 🙂 Si venirea lui Mos Crăciun,târziu,in noapte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *