Amestecate

2012 pare un an prost

Incepand de saptamana trecuta, Moise Guran va prezinta subiectul Romania in direct in Europa Express, pe la 12,50. Iubesc interventia cu Moise pentru ca are argumente pentru tot ceea ce scoate pe gura, dar si pentru ca de multe ori as fi intervenit in emisiune, iar acesta este un moment prielnic sa-mi dau cu parerea pe subiectul zilei inaintea tuturor.

Ieri discutia a plecat de la dorinta populara pentru alegeri anticipate, iar la intrebarea lui Moise daca vreau sau nu alegeri mai devreme i-am explicat pe scurt ca eu nu le astept nici pe unele, nici pe celelalte, pentru ca pur si simplu nu ma mai intereseaza subiectul. Dupa ce l-am votat ca prostu’ degeaba pe Basescu in 2004 nu am mai mers la vot decat in turul 2 din 2009 pentru a anula votul Basescu-Geoana. Am pus stampila pe amandoi. A doua oara nu m-am mai lasat pacalit cu Base, iar pe Geoana scrie PSD si am credinta ca mi s-ar usca o mana daca as vota cu cel mai mare partid din Romania.  Nici cand a fost vorba sa aleg intre Iliescu si Vadim nu am mers la urne. In rest am votat mereu impotriva cuiva, nu pentru cineva.

Ascultand emisiunea mi-am dat seama ca si alti ascultatori imi impartasesc pana la un punct parerea, iar 2012 pare un an prost pentru cei care si-ar dori sa aleaga binele, nu sa respinga raul. Alternativa in cazuri extreme a fost mai mereu PNL, dar… in 2011 s-a nascut USL – cea mai cretina combinatie politica EVER.

Voi ce o sa faceti la alegeri? Stiti cu cine votati? Mergeti la vot? Sa nu-mi sugerati UDMR sau Partidul Poporului…

 

Tagged , , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “2012 pare un an prost

  1. Asa e la noi, mai mult se voteaza negativ, ca sa nu iasa unul, decat ca sa castige un altul.
    Altfel, vad ca nu prea mai intereseaza subiectul asta pe prea multa lume, am scris si eu un articol pe blog in care intrebam cu cine votez si nu prea a vrut nimeni sa-si spuna parerea. Lehamitea fata de clasa politica e mare.

  2. Chiar aseara ma gandeam la subiectul acesta. N-am fost niciodata interesata foarte tare de subiectul “politica”. Bun, guvernul isi va da demisia (desi nu prea cred), presedintele isi da demisia (dupa aseara, e cam clar ca nu se va intampla), dar pe cine punem in loc? La alegerile anterioare, recunosc am votat cu PNL, in primul tur, si cu PSD in cel de-al doilea. Dar acum, ce voi face: sa aleg raul cel mai mic si sa sper, DIN NOU, la o schimbare sau sa nu-mi mai exercit dreptul? Si totusi, ca sa nu las pe altii sa faca aceasta alegere si pt mine, cel mai sigur ii voi vota pe toti. Si ca sa-l citez pe danny: “Lehamitea fata de clasa politica e foarte mare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *